Saturday, February 09, 2008

Orienteering - 5

Tekrar merhaba,

Kısaca bahsedelim. Bugün DEDAK-Orienteering olarak Sami hocamız, ben, Aslı ve aramıza yeni katılan Aslı'nın arkadaşı Can ile 4 kişi çalışma yaptık. Sanırım paralel devam eden Bozdağ kampı katılımı düşürdü. Neyse hem katılımın azlığı hem de yağan yağmur planlarımızı değiştirdi.

Tempolu yürüyüşle harita tanıma ve parkur tanımlama üzerine yaklaşık 2 saat süren bir çalışma yaptık. Haritadaki özellikle yükseltilerin gerçek hayattaki saldırı noktalarına çevrilmesi konusunda sanırım biraz daha çalışmam lazım. Neyse hafif yağmur altında sürekli haritayı tartışarak ve biraz da tempo yaparak kısa neşeli bir çalışma yaptık. Akılda kalanlar; Can'ın bu işe devam edecek olması, yükseltilerin saldırı noktası olarak seçilmesi konusunda çalışmam gerektiği, yağmur yağmasının orienteering'de çok sorun olmadığı, fotoğraf çekmeyi unuttuğumuz (ki çok güzel fotoğraflık anlarımız oldu.) ve Karşıyaka'da tepede dev bir top olduğu.

Neyse, çok uzun anlatacak birşey olmadı. Bunları çalıştık döndük. Gelecek hafta daha güzel ve kalabalık bir eğitim olur umarım. Yarın ki Balaban deresi-Roma Hamamları yürüyüşü notlarında ve sonrasında Mavrova notlarında görüşmek üzere...

No comments:

Post a Comment