Thursday, March 06, 2008

Orienteering - 6 (Çatalca Antrenmanı)

Tekrar Merhaba,



Arka arkaya yazmayı sevmiyorum ama sadece resimleri göstermek amacıyla bile olsa, yaptığımız eğitimden bahsetmek istedim. (Eeee, bir de başarı olayı var, ne kadar başarı sayılırsa :) :) )

01.03.2008 Cumartesi günü Çatalca baraj gölü tarafına antrenmana gittik. 10 kişilik bir sporcu grubu, Sami hocamız (HOŞTEPE) ve bu hafta antrenman yapmayacak Hüseyin bey (OVNAMAK) ile antrenmanımızı yaptık. Güzel bir havada, bu kez farklı bir antrenmandı. Patika üzerine yerleştirilmiş bayraklardan isimlerimizi topladığımız sanırım hız ve süreklilik üzerine bir antrenmandı. Harita ve pusula üzerinde çok fazla çalışma yapmamız gerekmedi. Çok neşeli güzel bir aktivite oldu. Bir grup antrenmanımızı yaparken, bir grup eğlencesini yaptı, muhabbetini yaptı. Antrenman sonrasında çaylarımızı içip, meyvemizi yerken harita üzerinde tartışmalarımızı da yaptık. Ve birkaç fotoğraftan önce kendime notlar;

_Biraz daha uzun süreli tempo kazanabilirsem, hız konusu olacak. Standart tempom çok kötü değil ama süreklilik çok zayıf.
_Harita ile ilgili durumumu bu hafta kontrol edeceğim. Ama basit, küçük noktaları yakalayabiliyorum artık.
_Bayrakları hala es geçtiğim oluyor?!?
_Birisini geçerken veya birisine geçilirken konsantrasyonumu bu kez korumayı başardım. Umarım bu hatayı bitirmişimdir artık...

Neyse kendime notlarım bunlar. Şimdi birkaç fotoğraf ve sonra görüşürüz;

Not: Bu arada bu haftaki (Pazar günkü) yürüyüş notları hemen aşağıda, sıradaki karışıklık için özür...

Not2: Bu arada başarı dediğim de yaklaşık 3-3,5 kmlik parkuru yaklaşık 30 dakika ile en önde bitirdim. Her ne kadar rakiplerimin bana göre dezavantajları varken (yorgunluk, parkura yabancılık, vs.)geçmişsem de kendi performansımdan memnunken, bir de önde bitirmek hoş oldu :)




Photobucket albümü:
http://s240.photobucket.com/albums/ff299/XtrmPrgrmmr/DEDAK%20-%2020080301/

Flickr albümü:
http://www.flickr.com/photos/xtrmprgrmmr

No comments:

Post a Comment